Безплатна доставка на всички поръчки над 80 лв

Просеко, което

ВЪЛНУВА

Нещо лично

от продуцента

Просеко, което

ВЪЛНУВА

Нещо лично

от продуцента

просеко,което

Вълнува

Нещо лично

от продуцента

CAJ PROSECCO

СЪЗДАДЕНО ОТ ЛЮБОВТА КЪМ ДОБРОТО ВИНО И ЖЕЛАНИЕТО ЗА НЕЙНОТО СПОДЕЛЯНЕ

Дългият път към съвършенството е осеян с постоянство, грижа и труд. Същите „съставки“ сме вложили и във всяка бутилка CAJ. То е създадено за малките моменти, споделени с любимите хора, за поводите и безповодите, за блясъка на днешния ден.

Черно отвън, блестящо отвътре! Перфектно балансирано, със силна минерална нотка, която придава лекота и мека елегантност. Типичният намек за праскова е в пълно взаимодействие със свежата киселинност на гроздето, сорт Глера, от високите хълмове.

Просеко CAJ е финалният щрих към неделния брънч с приятели, след натоварения работен ден или към романтичната вечеря на свещи. Създаден за ежедневните моменти.

Създаден за споделяне.

Нещо лично. От продуцента.

Сорт

Глера

Регион

Венето, Италия

Доминиращи Аромати

Минерални, Праскова

Плод

Тяло

Сухота

Свежест

Сладост

Чаша за консумация

Чаша Лале

Температура

3 – 7° C
Ледено студено

Подходящи храни

Зленчуци, Риба,
Морски дарове

Зрялост

Готово за консумация

Отличия

Просеко CAJ е наградено с отличие „Златен етикет“ в категория „Най-добър дизайн за опаковка на пенливи вина“ на международния конкурс за дизайн на опаковки – Vinitaly 2021, които се провежда ежегодно във Верона, Италия.

Сребърен медал в категория “Най-добро качество” в Хонг Конг и в Китай на СWSA – най-престижното състезание за вино и спиртни напитки.

През Април 2022, CAJ печели цели 90 точки на Vinitaly в 6-тото издание на престижното състезание 5 Star Wines & Wine Without Walls във Венеция 2022.

Просеко CAJ спечели бронзов медал на тазгодишното 19-то издание на Decanter World Wine Awards (DWWA)! От над 18 200 участника, CAJ събра цели 86 точки.

DWWA е най-голямото и влиятелно състезание за вино в света с ненадминат глобален обхват. Оценен от най-добрите експерти по вино от цял ​​свят, DWWA е известен в международен план заради стриктния си процес на оценяване.

Бутилка за всеки повод

Просеко CAJ, 375 мл

375 мл

15,50 лв

Просеко CAJ, 750 мл

750 мл

29,60 лв

Просеко CAJ Магнум бутилка, 1.5 л

1,5 л

69,90 лв

Присъединете се към Proseccohour.com

10% отстъпка от Вашата първа поръчка

*Офертата важи само онлайн за нови членове.

АБОНАМЕНТ

С въвеждането на Вашия имейл Вие се съгласявате да получавате периодични имейли от Proseccohour с информация за отстъпки, изненади, интересни събития от света на просекото и др. Вашата лична информация ще бъде обработена от Proseccohour в съответствие с Политиката ни за поверителност. Можете да прекратите абонамента си по всяко време, ако вече не желаете да получавате информация или оферти от нас.