Безплатна доставка на всички поръчки над 80 лв

Panic No Limit – 8 гръцки острова, 8 катамарана, 4 супер диджея, цяла седмица музика, танци, прясна морска храна, стотици литра студено просеко и хубав живот в Йонийско море. Това беше и ще бъде яхтеният фестивал Panic No Limit. Най-мащабното и най-забавното ни събитие за организиране. Още ни топлят спомените за отминалото лято и сме двойно вдъхновени за новото парти приключение през 2022-ра.

Отново ще скачаме от щастие в тюркоазите води, ще се любуваме на всеки изгрев и зелез от борда на лодката, ще се забавляваме с дузина други яки хора, ще си облизваме пръстите след онзи октопод по рецепта на Стеф и ще вдигаме наздравици с пълни чаши и сърца. Лефкада, Кефалония, Меганиси, Итака, Закинтос, Каламос и Кастос ни очакват с отворени обятия. Предупреждаваме, че повечето от хората, които бяха с нас на сезон 1 искат да се върнат отново и въпреки че фестивала се казва No Limit няма да може да качим всички желаещи!

DJ LINE UP

KOI LOPA е въпросът, който всички си задават, след като екстравагантния селектор застане зад пулта. Той е част от движението DOPE ZOO, може да го срещнете, както по градските покриви, така и плажните купони, а финиша е винаги в планината. Koi Lopa дебютира на фестивала Lost Gypsy Land, където постави началото на поредица от интересни и екзотични събития. С неговата селекция може да пътувате от Балканските ритми, Египет, през Латинска Америка, та чак до Африка. Дете на слънцето и ритуалните му участия карат слънцето да изгрее и да зареди всички около дансинга. Потопете се в това околосветско пътешествие и си отоговрите на въпроса KOI ?

CASS е онова HIP HOP момиче с розовата коса на плитки, което си виждал да подскача зад пулта на най-горещите клубове у нас. Тя е диджейката на Ъпсурт, която подгрява и довършва тълпата на концерти на групата. Винаги е усмихната и в добро настроение за парти. Обича адреналина, парашути, мотори, котки, кучета, но най-много да вдига наздравици с шотове. Тази розова пантера ще ни подгрява през дневните ни партита. 

Идва време да представим и нашето любимо момче Петър Павлов! Той ще ви зарежда в големи дози с качествен музикален адреналин през нощните партита. Развитието на музикалната му кариера започва от края на 2015, когато започва да издава авторска музика. Той бележи голям напредък през 2016,след спечелване на конкурс в Beatport за най-добър ремикс на DJ Lion, който бързо попада и в топкласациите. През кратката си кариера е имал възможността да работи със световноизвестни клубовекато: Ministry Of Sound, Egg, Blue Room Ibiza, Yalta, Cacao Beach, Plazma и други.

ShoSho е с гореща музикална душа, която обикаля по света. В последните години неговите продукции и сетове може да чуеш на всички континенти, но южна Америка и в частност Мексико се превърнаха в негов дом. Способността му да умее да влиза под кожата на публиката му гарантира успех и незабравими партита. Така ще бъде и на нашия яхтен фестивал. 

PANIC ACTIVITES


На ваше разположение освен целия животински парк от еднорог до пате, които ще може да яхвате по морето ще има и wakeboard, с който ще разцепвате морските вълни, или за по-адреналиново настроените ще има водни играчки, с които ще ви дърпаме с джет. За тези, които предпочитат спокойствието ще могат да се отдадат на любимия си риболов.

По време на плаването ни ще може да се научите да управлявате катамаран и да разпъвате платна под зоркото око на нашите колоритни капитани или както ги кръстихме Великата седморка. Когато акостираме ви се предоставя отлична възможност за гмуркане. Йонийско море има красива, кристално чиста вода и скалисти образувания.

На всеки катамаран има вградена саунд система и BOOMBOX 2, които ще допринасят за вашето настроение , докато катамараните се придвижват между различните морски спирки.

Дневните и нощните партита са озвучени с повече от 9000 WT с визуални ефекти и петима диджея – за всеки вкус по нещо.

И за всичко това сме поканили с нас едни от най-добрите професионални фотографи и видеографи, които ще се погрижат да запечатат вашето изживяване на макс.

Присъединете се към нашето CAJ преживяване и ни следете за още интересни събития.